Type Here to Get Search Results !

Κρατήστε την οργή σας και ραντεβού στις κάλπες...
Είμαι οργισμένος γιατί όλοι κάναμε πως κλάψαμε τον άτυχο εθελοντή πυροσβέστη και τελικά στην κηδεία του δεν πήγε κόσμος αντάξιος της προσφοράς του... ΟΥΤΕ καν από την πόλη που τιμούσε με την προσφορά του. Ο δε Δήμαρχος είμαι σίγουρος πως έπεσε από τα σύννεφα μαθαίνοντας πως ο συγκεκριμένος ήταν από την περιοχή. Αν το ήξερε θα του ανέθετε και την οργάνωση των εθελοντών. Αλλά που...

Είμαι οργισμένος γιατί με τα παιχνίδια εντός Πυροσβεστικής και τα παιχνίδια εντός πολιτικής άφησαν την Εύβοια να καεί και τώρα καίνε και την Αρκαδία ενώ προηγουμένως έκαψαν την Αττική, την Ηλεία, την Ρόδο, την Μάνη...
Κράτησαν τα αεροπλάνα επί μια εβδομάδα μακριά από Αν. Μάνη, την Αττική, την Ηλεία, και ειδικά την Εύβοια, πουλούσαν αφήγημα "πως είμαστε υπερβάλλοντες σε αεροπορικό στόλο και σε πυροσβέστες", σήμερα ο Πρωθυπουργός είπε πως "καταννοεί την αγωνία των πολιτών και το αίτημα τους για αεροπλάνα αλλά δεν μπορούν να ξέρουν αν αυτά επιχειρούν αλλού". Χθες ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής ειρωνευόταν τους πολίτες πως "δεν έβλεπαν τα αεροπλάνα που επιχειρούσαν εξαιτίας των καπνών" βγάζοντας ψεύτες Περιφερειάρχη Στερεάς και Δήμαρχο Ιστιαίας.
ΕΥΤΥΧΩΣ ήρθαν οι ξένοι, και αναγκάστηκαν ΣΗΜΕΡΑ να κάνουν πως εργάζονται και ξαφνικά βγήκαν ένα σωρό αεροπλάνα και έπηξε το μάτι μας στα πυροσβεστικά... ΕΚΕΙ ελπίζω, ΕΚΕΙ και σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ προστρέχω, αλλιώς... ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

Είμαι οργισμένος γιατί πιο σαφές μήνυμα, οι ξένες δυνάμεις που ήρθαν στη χώρα μας για να συμπράξουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών, δεν θα μπορούσαν να μας στείλουν. Έστησε ο καθένας το δικό του στρατηγείο και δρουν αυτόνομα στις περιοχές ευθύνης τους γιαυτό και είναι αποδοτικοί.
Πόση ντροπή να σε λένε αποτυχημένο μέσα στην χώρα σου...

Πλάκα πλάκα πάντως καταφέραμε το απόλυτο! Να συνυπάρξουν (κάτσε να δούμε πως...) Ρώσοι και Αμερικανοί, Γερμανοί και Πολωνοί, Γάλλοι και Τούρκοι... Προσοχή τώρα μην ξεκινήσει κανένας παγκόσμιος μέσα στις φλόγες...

Είμαι οργισμένος γιατί βλέπω κριτική από τύπους αριστερούς και δεξιούς που θα έπρεπε να κρύβονται. Να το βουλώνουν.
Γιατί περνάνε οι μέρες τους στα κόμματα μεταξύ τύρου και αχλαδιού ΧΩΡΙΣ να κάνουν κανέναν ρεαλιστικό σχεδιασμό. 
Η λογική των κομμάτων, από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά βρωμά και ζέχνει. 
"Ας πάρουμε την εξουσία και βλέπουμε" 
Και βλέπουμε... 
Μόνο που τελικά, εμείς βλέπουμε... 
ΤΟ ΧΑΟΣ!

Είμαι οργισμένος γιατί από τις εξαγγελίες για τους πυρόπληκτους οι περισσότεροι θα μείνουν με την χαρά. Όπως έμειναν οι σεισμόπληκτοι της Ελασσόνας.

Γιατί;

Την 'αμήχανη' στιγμή που θα πρέπει ο Έλληνας να δηλώσει την κατοικία που έχασε στην πυρκαγιά.... όμως... ούπς!!! Είχε ξεχάσει να την δηλώσει τα τελευταία 40 χρόνια στην πολεοδομία αν και έκανε 10 ανακαινίσεις και 7 επεκτάσεις! Γιατί δεν θέλουμε να ξέρει το κράτος τι κάνουμε, γιατί δεν θέλουμε άλλες φορολογίες! Γιαυτό και το κράτος μας πολεμάει με τον ίδιο τρόπο... Δεν δήλωσες; ΔΕΝ πλήρωσες; ΔΕΝ θα πάρεις τίποτα:
Έλληνες πολίτες εναντίον του Ελληνικού κράτους (και το ανάποδο).
Ο Σταϊκούρας θα τους πει να μπουν στη σελίδα της ΑΑΔΕΕ και να δηλώσουν τα σπίτια που κάηκαν. Αλλά αφού δεν είναι δηλωμένα στην πολεοδομία και στην εφορία, πως θα τα μαρκάρουν για να τα δηλώσουν;;; Μετά θα δώσει πόρισμα η Στατιστική Υπηρεσία και η Πυροσβεστική ότι: όλο κι όλο κάηκαν ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ σπίτια και ας κάηκαν 1000 σπίτια μόνο στο Μαντούδι!
Μπράβο στο Ελληνικό κράτος!
Μπράβο και στην Πυροσβεστική!

Γιατί;

Λιγότερα από 4 εκ εργάζονται στην Ελλάδα (Πηγή: ΕΡΓΑΝΗ). 
Περισσότεροι από 4 εκ δεν εργάζονται είτε γιατί δεν αποζητούν εργασία, είτε γιατί δεν βρίσκουν.
Περίπου 2,5 εκ δουλεύουν περιστασιακά και με μειωμένο ωράριο γιατί δεν βρίσκουν πλήρη απασχόληση ενώ έχουν μισθό από λίγα ευρώ έως 900 (100.000 άνθρωποι αμοίβονται με 100 ευρώ το μήνα!)
Είμαστε μία αγορά με μικρό πληθυσμιακό βάρος και φτωχά εισοδήματα η οποία αναζητά διεθνείς επενδυτές που δεν θα έρθουν ποτέ αξιολογώντας το τραγικό δικαστικό, φορολογικό και δημοσιονομικό περιβάλλον.
Οι φτωχοί πολίτες που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν από δημόσιο χρήμα (δηλαδή από τους φόρους όλων) ανεβάζοντας παραπάνω όμως το δημόσιο χρέος που έχει ξεπεράσει το 210%.
Πάει παραπάνω; Μπορεί, θα δούμε...
 
Είμαι οργισμένος γιατί το σύνολο των ανθρώπων που βλέπω αναρτήσεις τους προσπαθούν να δείξουν πως είναι "ψαγμένοι" ενώ αναρτούν ειδήσεις μαϊμού που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τις ψάξουν. Ειδήσεις που είναι ατεκμηρίωτες, χωρίς κανένα αποδεικτικό. Απλά αναμπουμπούλα και πολλά ψέμματα που τα ξεκινά ένας ηλίθιος και γίνονται πιστευτά από πολλούς ηλίθιους που το παίζουν "έξυπνοι".
Όλοι αυτοί ψηφίζουν και θα κληθούν να ψηφίσουν κάποιον που θα εκπροσωπήσει εμένα και το μέλλον μας, το κοινό μας μέλλον. Ή δεν θα ψηφίσουν "γιατί όλοι είναι ίδιοι". Άρα γιατί μας ζαλίζουν τα παπάρια με τις αναζητήσεις τους; Ας ανεβάσουν τον κώλο τους ή τους κοιλιακούς τους και ας μας αφήσουν ήσηχους. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Θέλω να κρατήσω την οργή μου ζεστή και να την σερβίρω στις εκλογές σε εκείνους που μου προκάλεσαν αυτή την απόγνωση που μετατράπηκε σε οργή... Κάνω μεγάλες προσπάθειες, ειλικρινά αλλά αυτό αφορά εμένα...
Αυτά!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad