Type Here to Get Search Results !

Η ευλογία του να έχεις πολιτικό αντίπαλο τον Τσίπρα


Δεν είναι ψέμα να πούμε πως η κυβέρνηση εδώ και καιρό βρίσκεται σε ένα περίεργο φεγγάρι. Πολλές από τις αποφάσεις που παίρνουν τα στελέχη της, δεν έχουν πραγματικά κανένα νόημα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως δεν είναι και σωστά συνεννοημένοι μεταξύ τους. 

Ο κόσμος έχει αρχίσει να βράζει, να μπερδεύεται, να απογοητεύεται και να στεναχωριέται, παρ’ όλα αυτά η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα ελαφρά και με μπόλικη έπαρση.

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση προσωπικά εμένα αυτό το γεγονός. Στην πολιτική υπάρχει πάντα η αντιπολίτευση ώστε να ψέγει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης και να την κρατάει στην πρίζα συνεχώς. Στην χώρα μας αυτό το 2021 δεν μπορεί να γίνει. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δείξει πολλάκις πως είναι ανίκανος να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση που πέφτει στα χέρια του. Το έκανε σαν πρωθυπουργός και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα. Δείχνει συνεχώς να βρίσκεται σε έναν τελείως δικό του κόσμο και αδυνατεί να κάνει μια στιβαρή αντιπολίτευση που θα κλονίσει κάπως τον κ.Μητσοτάκη.

Την περίοδο που ο κόσμος ταλαιπωρείται ψυχολογικά, οικονομικά, χάνει την δουλειά του, τις σχέσεις του και την ζωή του γενικότερα, είναι ασέβεια να βγαίνεις και να λες πως θα ρίσκαρες μερική διασπορίτσα παραπάνω στον βωμό των διαδηλώσεων και της ιδεολογίας σου. Τίποτα δεν μπαίνει πάνω από την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των συνανθρώπων μας. Με τέτοιες αναφορές το μόνο που κάνεις είναι να δείχνεις πόσο αστεία αντιπολίτευση μπορείς να κάνεις, σε έναν αντίπαλο που σε καβαλάει μέσω των ποσοστών του σε κάθε δημοσκόπηση, είτε δικιά σου είτε δικιά του.

Φυσικά δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να συζητήσουμε πως τώρα θυμήθηκες να διαμαρτυρηθείς για πράγματα που εσύ ο ίδιος δεν έκανες ως κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά δεν γίνεται να προσποιείσαι πως δεν υπήρξες κυβέρνηση για 4.5 χρόνια στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της χώρας. Λες και ήρθαν οι άντρες με τα μαύρα και μας έκαναν να έχουμε απώλεια μνήμης με τα μαραφέτια τους. Πίστεψε με, κανείς δεν το ξεχνάει και οι δηλώσεις που κάνεις με σκοπό την μάζωξη και περισσότερων ακραίων στοιχείων στην εκλογική σου βάση δεν σε βοηθάει καθόλου.

Στην πολιτική τα πάντα έχουν να κάνουν με το timing. Σε περίπτωση που δεν το κατέχεις, είσαι χαμένος από χέρι. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι διαφωνούμε με την πλειοψηφία των κινήσεων της κυβέρνησης. Έχοντας σεβασμό όμως στο ιατρικό προσωπικό και τους ανθρώπους που παλεύουν για την ζωή τους, θα εκφράσω την δυσαρέσκεια μου την ώρα που πρέπει και όχι μόνο όταν φυσάει ο άνεμος. Στις εκλογές και με την ψήφο μου. Πολλοί ξεχνάνε πόσο μεγάλο και σημαντικό όπλο έχουν στα χέρια τους.

Μέχρι όμως τότε μην ανησυχείτε. Ο κ. Τσίπρας θα φροντίσει να ανεβάσει λίγο ακόμη τα ποσοστά του κ. Μητσοτάκη.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad