Type Here to Get Search Results !

Super απάτη! O «εγκέφαλος» τηλεστάρ με τα dream cars και ο γνωστός γυναικολόγος – στέλεχος της Ν.Δ.


Πολυτελείς Bentley, εντυπωσιακές Porsche, Ferrari και Dodge Viper για απαιτητικούς οδηγούς ήταν μερικά από τα οχήματα που διέκρινε κάποιος σε μία από τις πιο παλιές επιχειρήσεις εμπορίας super cars στη λεωφόρο Χ. Τρικούπη στην Κηφισιά, με επιχειρηματίες, γιατρούς, δημοσιογράφους και παρουσιαστές στο πελατολόγιό της.
Από τη Νάντια Αλεξίου

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι ήταν ταυτόχρονα το άντρο κυκλώματος που εισέπραττε τις αποζημιώσεις από κλοπές «μαϊμού» πανάκριβων οχημάτων, με «εγκέφαλο» τον… τηλεστάρ ιδιοκτήτη της Τ.Π. και με τη συμμετοχή ενός γνωστού γυναικολόγου και μέλους του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νέας Δημοκρατίας!

Ο τηλεστάρ Τ.Π.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο γυναικολόγος Γ.Κ., ιδιοκτήτης κέντρου προγεννητικού ελέγχου και συνεργάτης γνωστού ιδιωτικού μαιευτηρίου, είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο στο Τμήμα Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών ότι από τον χώρο στάθμευσης Ρ1 του «Ελ. Βενιζέλος» είχε κλαπεί η πολυτελής Bentley που είχε αγοράσει αντί 120.000 ευρώ από τον έμπορο στην Κηφισιά και την είχε σταθμεύσει εκεί για να ταξιδέψει στην Αλβανία.

Ο γυναικολόγος Γ.Κ.

Από την εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του αερολιμένα, προέκυψε ότι, λίγη ώρα μετά τη στάθμευση του πολυτελούς οχήματος, ένας άγνωστος κατάφερε να το απασφαλίσει με άγνωστη συσκευή και να φύγει με αυτό. Την επόμενη κιόλας ημέρα, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν το σασί της Bentley χωρίς τον κινητήρα, τα ηλεκτρικά συστήματα, τις πόρτες και το καπό σε μια αποθήκη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Στον συγκεκριμένο χώρο συνελήφθησαν ένας Βούλγαρος μηχανικός και ο Πακιστανός βοηθός του. Μάλιστα, από τα πλάνα στο αεροδρόμιο διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος ήταν αυτός που είχε παραλάβει την Bentley και είχε πάει στον χώρο στάθμευσης με ένα όχημα μάρκας Peugeot, το οποίο ανήκε στον… γιατρό!

Εκτός αυτού, η αποθήκη ανήκε στον έμπορο της εταιρίας της Κηφισιάς, ο οποίος εμφανιζόταν συχνά στην τηλεόραση δίνοντας συμβουλές για την προστασία των ιδιοκτητών οχημάτων από κλοπές. Μάλιστα, είχε αφεθεί ελεύθερος με αναστολή ύστερα από παλαιότερη καταδίκη του για απάτες και στα χαρτιά ως ιδιοκτήτρια φαινόταν η σύζυγός του Α.Π., η οποία επίσης και συνελήφθη.
Ασφαλιστική εταιρία

Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι με τη δήλωση κλοπής του πολυτελούς αυτοκινήτου του ο γυναικολόγος θα εισέπραττε αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία και θα τη μοιράζονταν μεταξύ τους οι συλληφθέντες! Μάλιστα, το κύκλωμα είχε αποζημιωθεί τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν, μία εκ των οποίων με 100.000 ευρώ για την «κλοπή» ενός Porsche Cayenne. Στην αποθήκη στη Μεταμόρφωση και στον χώρο της εταιρίας του τηλεαστέρα εμπόρου στην Κηφισιά, κατασχέθηκαν 122 πολυτελή οχήματα, τέσσερα δίκυκλα, τρέιλερ μεταφοράς οχημάτων, ένας υπολογιστής, πινακίδες κυκλοφορίας, πλήθος εγγράφων και μια κυνηγετική καραμπίνα. 

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες κατά περίπτωση για εγκληματική οργάνωση- συμμορία, απάτη κατ’ εξακολούθηση, ψευδή καταγγελία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τα κατασχεμένα πολυτελή οχήματα μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αναζητηθούν τα νόμιμα παραστατικά κατοχής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από καταγγελίες η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς υπέβαλε στην επιχείρηση πρόστιμο για κατάχρηση κοινόχρηστων χώρων χωρίς άδεια, με την υπόθεση να συζητείται σήμερα στο Συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad