Καλημέρα στα ανοιχτά μυαλά, καλημέρα στους αυθεντικούς Ανθρώπους!Στην ζωή σου θα συναντήσεις ανθρώπους που θα σε κρίνουν για τις απόψεις σου αλλά θα έχουν τις χειρότερες!

Θα σε πουν σπάταλο, επειδή αυτοί είναι τσιγκούνηδες!
Όταν ξοδεύεις για τα αδέσποτα είσαι χαζούλης, αφελής και γραφικός, αλλά όταν πληρώνεις δόση για ακριβό αμάξι, είσαι ο ευυπόληπτος της γειτονιάς σου!
Θα σε πουν γραφικό, ενώ αυτοί παρασύρονται σε ότι οι περιθωριακό οι μόδες ορίζουν!
Θα σε πουν ρατσιστή, οι κρυφορατσιστές που το παίζουν αλληλέγγυοι ενώ είναι οι ίδιοι που δεν δίνουν ένα ποτήρι νερό σε κάποιον που διψάει!
Θα απορούν πάντα γιατί δεν θέλεις να ζεις ανάμεσα σε απολίτιστους στο κέντρο της άλλοτε Ελληνικής Αθήνας που κατοικείς... Βλέπεις στις ακριβές συνοικίες έχουν φροντίσει να μην φτάνει κανείς. Ουτε εκείνοι αλλά ούτε εμείς..
Θα σε πουν φασίστα γιατί ζητάς την ασφάλεια των παιδιών σου, μέχρι να νιώσουν οι ίδιοι και τα δικά τους παιδιά τον κίνδυνο...
Θα σε πουν ακραίο επειδή λες τους κλέφτες πολιτικούς κλέφτες, ενώ εκείνοι τους γλύφουν για έναν διορισμό. μια θεσούλα κάπου, η μία μπίζνα με το δημόσιο!

Για έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα αυτά που θα σου πουν δεν είναι προβλήματα, αστεία είναι και οι κριτές μας είναι και θα είναι πάντα ο "γυμνός βασιλιάς".
Για όσους όμως νιώθετε, μιλάτε και φέρεστε αληθινά και ελεύθερα, ακόμα και αν προσπαθούν να σας βάλουν στο περιθώριο, να θυμάστε, εμείς που είμαστε σαν εσάς, σας αγαπάμε λίγο παραπάνω και σας σεβόμαστε πολύ πολύ παραπάνω!
Είναι δύσκολο να μην πας με το ρεύμα, αλλά αν το τολμήσεις, είναι υπέροχο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια