Type Here to Get Search Results !

Νέκρωσαν την αγορά της Νέας Κρήνης Καλαμαριάς και στέλνουν και ελεγκτές να πιστοποιήσουν τον θάνατο


Αναρτώ σήμερα μια φωτό από την παντέρμη αγορά της Νέας Κρήνης Καλαμαριάς! Η φωτό είναι χτεσινή και η ώρα είναι 11:00 το πρωί! Όπως βλέπετε η οδός Σμύρνης που κάποτε έσφυζε από ζωή είναι έρημη. Δεν κυκλοφορεί ψυχή! 

Ο γυαλάκιας που βλέπετε στη φωτό είναι -κατά δήλωσή του- προϊστάμενος κλιμακίου ελέγχου της Επιθεώρησης Εργασίας! 

Κλιμάκιο 4 ατόμων έστειλε ο υπουργός εργασίας Κώστας Χατζηδάκης, να ελέγξει έναν δρόμο που δεν υπάρχει κατάστημα πάνω από 30 τετραγωνικά και ΟΛΑ αποτελούν προσωπικές επιχειρήσεις ανθρώπων που μένουν σχεδόν όλοι σε διαμερίσματα πάνω από τα καταστήματά τους. Νοικοκυραίοι άνθρωποι της γειτονιάς δηλαδή. Πολύ μικρά μαγαζιά που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν από έναν ως και κανέναν υπάλληλο!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ στηνόταν έξω από τις πόρτες των καταστημάτων για να κάνουν έλεγχο! Ακούτε? Το κράτος πληρώνει τέσσερις δημοσίους υπαλλήλους για να πάνε να ελέγξουν μαγαζάκια των 10 και 20 τετραγωνικών! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ… 

Είμαστε σοβαροί τώρα; Σε καιρούς Πανδημίας που απαγορεύονται οι μετακινήσεις και οι συναθροίσεις να κυκλοφορούν οι ελεγκτές ανά τετράδες; Εδώ οι Αστυνομικοί και δεν περιπολούν πάνω από δυάδες !

Προσωπικά όταν τους είδα να παρατάσσονται ακριβώς έξω από την γυάλινη είσοδο του μαγαζιού στην αρχή τρόμαξα γιατί είχαν κολλήσει τις μούρες τους στην πόρτα! 

Η μία γυναίκα μπήκε μέσα και οι άλλοι 3 ήταν ακριβώς έξω από την είσοδο και την έκλειναν! Ειλικρινά αισθάνθηκα ΝΤΡΟΠΗ γιατί ένοιωσα στο πετσί μου, ότι μου περιέγραφε ο παππούς μου για τους ελέγχους που έκαναν οι Γερμανοί στην Κατοχή! 

Μάλιστα είχε το θράσος ο ένας, να με καλέσει να βγω έξω στο πεζοδρόμιο, να πάω να συγχρωτιστώ με 4 άτομα δηλαδή...

Αντί να χωριστούν και να πηγαίνει ο καθένας σε ένα μαγαζί, αυτοί κυκλοφορούν ως αγέλη και πάνε τέσσερις-τέσσερις σε μαγαζάκια και περίπτερα!

Σαφώς και δέχτηκα τον έλεγχο και δεν μου βρήκαν τίποτα! 

Ηρθαν να ελέγξουν ένα μαγαζί για το οποίο γνώριζαν ότι δε έχει κανέναν υπάλληλο και είναι προσωπική επιχείρηση! 

Όπως σχεδόν όλα στον δρόμο αυτό. Τι ακριβώς ήθελαν να ελέγξουν κι έστειλαν 4 ανθρώπους;

Αλλά από εχτές καλώ στα τηλέφωνα που γράφει το δελτίο ελέγχου που μου έδωσαν και δεν απαντά κανείς στην επιθεώρηση εργασίας Θεσσαλονίκης! Πήρα στο τηλέφωνο του υπουργείου που έχει στην ιστοσελίδα του κι εκεί τα ίδια!

Θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός και μόνο μέλος του συνεργείου, που όταν τελείωσε ο έλεγχος του ζήτησα να μου επιδείξει κάποια ταυτότητα, γιατί η συμπεριφορά του ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. 3 ΦΟΡΈΣ του το ζήτησα και αρνήθηκε. Καλώ λοιπόν τις υπηρεσίες στα τηλέφωνα που γράφει το χαρτί (2310888721, 2310823658) και στο τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου του Χατζηδάκη (213-1516649) από εχτές! Εχω πάρει πάνω από 15 φορές (μέχρι τώρα δεκαπέντε) τηλέφωνο και δεν απαντά ποτέ κανείς ενώ καλεί. Ούτε στην Θεσσαλονίκη ούτε στην Αθήνα!

Μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα! Να καλείς το υπουργείο εργασίας και την επιθεώρηση εργασίας και να μην το σηκώνει κανείς! Κατά τα άλλα, ήξεραν εχτές να στείλουν ΤΕΣΣΕΡΙΣ να κάνουν έλεγχο σε μικρομάγαζα της περιοχής τρομοκρατώντας τους επιχειρηματίες ! Αλλά όταν τους ζητάς δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα! Και όταν τους ζητάς ταυτότητα δεν την δείχνουν ενώ είναι υποχρεωμένοι! Που ξέρω εγώ ως πολίτης, ότι αυτοί που στέκονται μπροστά μου είναι όντως αυτοί που λένε και δεν είναι τίποτα απατεώνες από τους πολλούς που κυκλοφορούν; Οι καιροί είναι πονηροί και όταν ο πολίτης ζητά ταυτότητα, είναι υποχρεωμένο το ελεγκτικό όργανο να την επιδεικνύει !

Ο λόγος που καλούσα στα τηλέφωνα, είναι γιατί ήθελα κατά πρώτον να μάθω αν όντως υπάρχουν τέτοιοι υπάλληλοι στην υπηρεσία που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία και κατόπιν να κάνω καταγγελία κατά ενός μέλους του συνεργείου ελέγχου ! Δεν είχα καμιά όρεξη να παίρνω τηλέφωνα και να σπαταλώ τον χρόνο μου! Αφού λοιπόν ο Χατζηδάκης το έχει κλείσει το μαγαζί, τότε θα ακούσει την καταγγελία μου δημοσιογραφικά! Διότι συνέβησαν πολλά εκείνη την ημέρα, τα οποία καταγράφησαν από την κάμερα που βρισκόταν ακριβώς πάνω από την είσοδο του καταστήματος! Πράγματα που ΔΕΝ θυμίζουν ελέγχους κρατικής υπηρεσίας, στην οποία πρόθυμα έδωσα ότι στοιχείο μου ζητήθηκε και δεν την αρνήθηκα!

Οσο για την εικόνα με την έρημη αγορά της Κρήνης που οι μόνοι που περπατούσαν εχτές ήταν το 4μελές συνεργείο ελέγχου του Χατζηδάκη, την αφιερώνω στο ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας! Εχτές Κυριάκο Μητσοτάκη, περνούσε ένας άνθρωπος την ώρα από τα πεζοδρόμια! Σήμερα ΔΕΝ περνά κανείς! Ούτε ένας με όσα αποφάσισες να κάνεις ! Είναι προφανές, ότι δεν κάνεις ελέγχους στην αγορά! Την κηδεία των καταστηματαρχών κάνεις και γι αυτό έστειλες τους … νεκροθάφτες μας!

ΥΓ. Είμαι ΔΕΚΑ χρόνια στην συγκεκριμένη διεύθυνση και ποτέ δεν πέρασε για έλεγχο η Επιθεώρηση Εργασίας! Εδώ στο τηλέφωνο δεν μπορούμε να τους βρούμε Κυριάκο! Και εν μέσω κορωνοιού, έστειλες 4μελή συνεργείο να ελέγξει τι, ρε Κυριάκο; Περίεργο έ; ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ να μην περάσει ποτέ κανείς και τώρα να έρθει ολάκερη αγέλη ελεγκτών να ελέγξουν επιχειρηματίες που διατηρούν ατομικές επιχειρήσεις! Δηλαδή ανθρώπους που είναι υπάλληλοι του εαυτού τους; Κυριάκο, τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, άσε λίγο τον Λιγνάδη και κάλεσε 2310888721, 2310823658, 213-1516649. Και πες μου, είναι αυτό Υπουργείο Εργασίας ή είναι τελικά ένα Υπουργείο του Κώλου στο οποίο τα τηλέφωνα είναι διακοσμητικά;
Τα υπόλοιπα μεθαύριο …

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad