Type Here to Get Search Results !

Όπου μπάχαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ δίπλα


Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει σε καιρούς πανδημίας, όπου η Αριστερά τις τελευταίες σαράντα ημέρες έχει διοργανώσει περισσότερες από 120 διαδηλώσεις και πορείες στην Αθήνα! Γεγονός από αυτά που χαρακτηρίζουμε απίστευτο μα είναι απολύτως αληθινό! 

Τα νοσοκομεία του αθηναϊκού λεκανοπεδίου στενάζουν, η οικονομία και τα σχολεία είναι κλειδωμένα κι η Αριστερά μοιάζει να επιθυμεί να μη τελειώσει τίποτα. Αριστερά με αναρχομπάχαλους, με χουλιγκάνους, ακόμη και με οπαδούς του Κουφοντίνα επιχειρεί να αποσταθεροποιήσει την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Προσέξτε: σε καιρό πανδημίας, ο Αλέξης Τσίπρας προσεγγίζει (δεν χρειάζεται συγκεκριμένη αφορμή) τους νέους που είναι ασφυκτικά πιεσμένοι αφού τους…. καταδιώκει και τους έχει κλεισμένους μέσα ο… νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης! 

Τους καλεί σε συγκεντρώσεις που ο ένας είναι επάνω στον άλλο στα πλαίσια της επαναστατικής γυμναστικής της Αριστεράς και των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων και υποχρεώσεων! 

Μάλιστα, προσφάτως ανέφερε ότι αναλαμβάνει το ρίσκο μετάδοσης του ιού!

Λόγια, λόγια, λόγια…. 
 Ποιο ρίσκο ανέλαβε; 
Τι ανέλαβε για εκατοντάδες νεκρούς όπως είχε πει; 

Αναλαμβάνει παραμυθένια ρίσκα με τις ζωές των άλλων κι ανάβει φιτίλια, όπου μετά του φταίει ο Μητσοτάκης!

Όμως, πρέπει να πούμε κάποια πράγματα. Ο Τσίπρας κι η Αριστερά του αδυνατούν να κινητοποιήσουν μάζες. Όπως τουλάχιστον έκαναν την προηγούμενη δεκαετία. Μπορεί να είναι οπαδός του μπάχαλου, των καταλήψεων, των μολότοφ (τι κακό έχουν αυτές, ε;), του πεζοδρομίου, αλλά επ’ ουδενί διαθέτει το ηθικό ή… επαναστατικό πλεονέκτημα για να συνεγείρει τα πλήθη. 

Απόδειξη η Νέα Σμύρνη, όπου παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη συμμετοχή του ΚΚΕ, του Βαρουφάκη και χουλιγκάνων, μαζεύτηκαν όλοι κι όλοι 4-5 χιλιάδες άνθρωποι και διέλυσαν την πόλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν, όπου βρίσκει μπάχαλο σπεύδει να συμπαρασταθεί και να υποδαυλίσει καταστάσεις. Μα δεν έχει δύναμη. Αν δεν είχαμε τα επεισόδια αλλά και τις προκλητικές απαιτήσεις της Αριστεράς (Παιδεία, Κουφοντίνας κλπ) ουδείς θα ασχολιόταν με τον κόσμο που δήθεν κατέβασε στους δρόμους. 

Αυτή είναι η αλήθεια. 

Μπορεί να κινητοποιήσει τον Σπίρτζη, τον Ραγκούση, τον Σκουρλέτη, τον Πολάκη και τη Νοτοπούλου αλλά μεγάλα τμήματα της κοινωνίας, όχι! Ούτε στην κοινωνία έχει απήχηση, ούτε καν στα ΑΕΙ, όπου κυριαρχούν οι αναρχοαυτόνομοι κι οι εξωπανεπιστημιακοί! Αυτούς υπερασπίζεται.

Κι όσο υποδαυλίζει ή σπεκουλάρει τη διαχείριση της πανδημίας, τόσο πιο αναξιόπιστος καθίσταται αφού τα στοιχεία τον βγάζουν ψεύτη! 

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στην 3η και 4η θέση του καταλόγου των χωρών με την πιο αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης.

Θα ρωτήσει κάποιος: Αφού δεν έχει πολιτικό όφελος από τις ενέργειές του, γιατί στηρίζει το μπάχαλο; Απλούστατα επειδή δείχνει ότι υπάρχει, δεδομένου ότι πολιτικά δεν έχει να καταθέσει το παραμικρό. Ούτε καν μια υπεύθυνη πρόταση για οτιδήποτε! Αδυνατεί να παίξει τον θεσμικό του ρόλο…


Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος - emvolos.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad