Type Here to Get Search Results !

Σοβαρευτείτε! Σταματήστε τον εγκλεισμό και τα γελοία "έξυπνα" αστυνομοκρατούμενα μέτρα


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Οι παγκόσμιοι δείκτες κρουσμάτων και θανάτων είναι πτωτικοί από αρχές Ιανουαρίου και μετά. Στην χώρα μας είναι ανοδικοί. Ελπίζω να μας συγχαρούν οι ξένοι για μια ακόμη φορά.

Το παρατεταμένο lockdown έχει κουράσει τους πολίτες και συνάμα τούς έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις «κάνει διακρίσεις» και πολλά κενά!

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, απαγορεύεται η μετακίνηση για αγροτικές εργασίες από νομό σε νομό για όσους έχουν ελιές και κτήματα (κλάδεμα και συγκομιδή ελαιοκάρπου), ενώ επιτρέπεται η «ποδηλατάδα» από την Αγία Παρασκευή στη Γλυφάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ! 

Δηλαδή στη βόλτα όλα επιτρέπονται, ενώ για ανθρώπους που μπορεί να έχουν αγροτικές εκκρεμότητες, οι απαγορεύσεις θεωρούνται δεδομένες.

Οι απαγορεύσεις επιβάλλουν να μην επιτρέπεται να υπάρχουν στον ίδιο χώρο περισσότερα από 9 άτομα, ωστόσο ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, δήλωσε ότι οι «διαδηλώσεις προβλέπονται»! 

Η αντίδραση του κόσμου είναι έκδηλη, καθώς η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις που δεν μπορεί να τηρήσει, δεν επιβάλλει την τάξη σε όλους, κάνει διακρίσεις και στους πιο «αδύναμους» επιβάλλει βαριά πρόστιμα!

Τι νόημα έχουν τα 2 χιλιόμετρα αν συνωστιζόμαστε στις πλατείες της γειτονιάς;
Πόσες μάσκες θα χρειαστεί να βάλουμε όταν θα συνωστιζόμαστε στα σούπερ μάρκετ.

Αυτά είναι τα έξυπνα μέτρα που ευαγγελίζεστε οι «ειδικοί» και η Κυβέρνηση; 
Εάν με ρωτούσαν πως θα μηδενίσω-μειώσω τα τροχαία ατυχήματα και αποφάσιζα την πλήρη απαγόρευση αυτοκινήτων-μηχανών και ποδηλάτων, αυτομάτως θα θεωρούμουν ειδικός;

Τα έξυπνα μέτρα σας είναι δυστυχώς ελλειπή και συνεπώς καταδικασμένα να αποτύχουν. 
Κυβέρνηση και λοιμοξιολόγοι αποτύχατε να θωρακίσατε το ΕΣΥ και να επισπεύσετε τους εμβολιασμούς που θα μας έβγαζαν από την κρίση. Και αν οι δεύτεροι μου πείτε πως δεν συναποφασίζετε σε όλα με την Κυβέρνηση, πριν εισηγηθείτε περαιτέρω κλείσιμο της οικονομίας θα έππρεπε να βγαίνατε να την καταγγείλετε. 
Δεν έχετε το θάρρος τα ζητήσετε συγγνώμη. Δεν έχετε την ευθιξία ή το ήθος να παραιτηθείτε! 
Γιαυτό στην συνείδηση του κόσμου είστε ταυτισμένοι και χειρότεροι της Κυβέρνησης.

Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος λέει πως η καραντίνα θα έληγε εάν οι λοιμοξιολόγοι πληρώνονταν το 500ρικο της ελεημοσύνης! 


Δυστυχώς, από την άλλη η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να κάνει τον πολίτη σύμμαχο και τον βάζει απέναντί της (όπως στη φοροδιαφυγή που τόσα χρόνια την πολεμούν και κάνουν μια τρύπα στο νερό).
Κανένας δεν πρόκειται να πει ορθότερα στον καθένα πως θα προστατεύσει την υγεία του και την υγεία των δικών του. Μόνος του ο καθένας θα αποφύγει τις κακοτοπιές (συνωστισμούς, απερίσκεπτους ηλίθιους). 

Ανοίξτε τα πάντα μήπως σωθεί ό,τι σώζεται (αν σώζεται πλέον). 
Μεριμνήστε για τη θωράκιση του συστήματος υγείας (ώστε να μας μείνει τουλάχιστον κληρονομιά) και εξαφανίστε όλους τους τηλεμαϊντανούς-ψωνισμένους-λοιμωξιολόγους που δημιουργούν πανικό και σύγχυση στον κόσμο με την πλειοδοσία στο Lockdown.

Ό,τι είχαν να πουν, μας/σας το είπαν. 
Ας επιστρέψουν στα εργαστήρια και στα νοσοκομεία τους, εκεί μπορούν να προσφέρουν ακόμα. 

Η κυβέρνηση είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Θεωρώ ότι η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη, καθότι με τους χειρισμούς τις έχει χάσει κάθε αξιοπιστία από τους πολίτες. Τώρα που όντως θα υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, κανείς δεν θα συμμορφώνεται(και δικαίως). Η αύξηση των μέτρων/προστίμων είναι σίγουρο ότι θα φέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει, οι αντοχές οικονομίας και κοινωνίας έχουν εξαντληθεί. Όσα μηνύματα στο 13033 ή στο 13032 και να στέλνει η κυβέρνηση περί «υπομονής», «αντοχής» και «πειθαρχίας στα μέτρα», ο κόσμος στέλνει με όλους τους τρόπους το δικό του μήνυμα μετά από 5 μήνες συνεχούς lockdown.

Σας πήραμε χαμπάρι...
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad